ទឹកក្រូចឆ្មា ១ អនស៍
ទឹកស្ករផ្លែទទឹម ១ សា្លបព្រាបាយ
7-UP ចាក់រហូតពេញកែវ
វិធីផ្សំៈ ផ្សំដោយការចាក់បំពេញ
កែវៈ ហៃបល ឬកែវខ្នាត 8-10 អនស៍
តុបតែងៈ ផ្លែឆើរី
វិធីធ្វើៈ
1). ដាក់ទឹកកកដុំឱ្យពេញកែវហៃបល (រាងជាបំពង់)
2). ដាក់ទឹកក្រូចឆ្មា ហើយចាក់ 7-UP រហូតពេញកែវ
3). ចាក់ទឹកស្ករផ្លែទទឹមចូលក្នុងកែវ មិនចាំបាច់កូរ តុបតែងដោយផ្លែឆើរី
4). លើកជូនភ្ញៀវព្រមដាក់ទុយយោ
No comments:
Post a Comment