Saturday, June 30, 2012

ហ្វ្រូត ផាញ់ជ៍ (FRUIT PUNCH)

ហ្វ្រូត ផាញ់ជ៍
គ្រឿងផ្សំ
ទឹកម្នាស់              2​ អនស៍
ទឹកក្រូច                2 សា្លបព្រាបាយ
ទឹកក្រូចឆ្មា               0.5 អនស៍
ទឹកស្ករផ្លែទទឹម     1 អនស៍
វិធីផ្សំៈ ផ្សំដោយការក្រឡុក
កែវៈ ហៃបល ឬកែវខ្នាត 8-10 អនស៍
តុបតែងៈ ម្នាស់កាត់ជារូបត្រីកោណ ជាមួយផ្លែឆើរី
វិធីធ្វើៈ
1). ដាក់គ្រឿងផ្សំទាំងអស់ចូលក្នុងឧបករណ៍ក្រឡុក (Shaker)
2). ដាក់ទឹកកកដុំ 3/4 នៃឧបករណ៍ក្រឡុក ហើយក្រឡុកឱ្យខ្លាំង និងលឿនប្រហែល ៤០ ដង
3). ចាក់គ្រឿងផ្សំចូលក្នុងកែវព្រមទាំងទឹកកក
4). តុបតែងដោយម្នាស់រាងត្រីកោណ និងផ្លែឆើរី លើកជូនភ្ញៀវព្រមជាមួយទុយយោ

No comments:

Post a Comment